Tältning med twist

Hmm, då blev det plötsligt hajk.
Själv föreslog jag att vi kunde hyra en stuga, men någon annan ville annorlunda.

Tältet består av två sovrum, i det ena sover Malva och Elliot, i det andra sover Linda och Albin. Själv är jag förvisad till skoförrådet utanför, jag skall skydda mot ev vilda djur säger Linda, typ att de skall ta mig först. Låter som en bra ide 👍🏻

Kan redan nu höra fotstegen av de vilda djuren utanför tältduken, av siluetterna att döma är det dock bara ett ungdomsgäng med gräsänder.
Barnen ligger nerbäddade i sovsäckar, Linda har släpat med sig duntäcke, kudde, påslakan mm – funderar på om jag skall smyga in en liten ärta under den nedersta madrassen i natt 😱
Själv glömde jag sådan lyx som kudde mm, men gick och köpte mig en uppblåsbar campingkudde. Intressant storlek på den när jag blåste upp den, typ som en servett. Gäller att hålla huvudet still i natt.
Madrassen jag har är nog dessutom en omvänd tempurmadrass, den formar sig exakt efter marken vilket sedan nu obevekligt överförs in i min kropp. Blir en härlig natt det här, tur att det är sommar och varmt i alla fall. Not

Lite charmigare blev det faktiskt nyss när ett par norrmän cyklade in här och slog upp sitt lilla lilla tält alldeles bredvid, trodde först jag tappat mitt tandborstfodral när jag gick förbi men sen såg jag att det rörde sig där inne.
Jag är inte så bra på norska men tyckte mig höra att de var ute och letade efter professor Drövel!!! Kan det vara någon från Brödrene Dal som är här på expedition? Spännande!
”Gå ikke glipp av neste spennende episode av Professor Drövels hemlighet…”
Kanske jag är med där?

Det är väldigt lyhört att sova i tält, jag hör tex nu att Brödrene Dal har ätit ärtsoppa idag 😕
Sov gott!

 

Share this...

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.